Винарко ЕООДВинарко ЕООД е млада и перспективна компания, основана в средата на 2009 година със седалище в гр. Пловдив под името Фланкер медия ЕООД. През месец Март 2018 година, фирмата е  преименувана във Винарко ЕООД съгласно лесното й разпознаване сред нашите дългогодишни и коректни партньори.

Уникалното в нашата позиция на информационния и рекламен пазар е неделимото съчетание от опит в сферата на питейните технологии и неизменното утвърждаване в обкръжаващия ни електронен свят.

Нашият екип е млад, коректен и усмихнат. Всеки един от нас допринася чрез своите знания, идеи и лично присъствие за успешната реализация на нашите общи проекти и решения. Нашата дейност е съсредоточена в продуктовото и суровинно осигуряване на микро и любителското винарство и пивоварство. Разполагаме с възможности за изграждане Web страници и тяхното абонаментно обслужване.

Използвайки своя опит и ефективно присъствие в Интернет, нашата основната задача е популяризиране и увеличаване обема на Вашите продажби, намиране на нови клиенти и бизнес партньори. Ние предлагаме широка гама от услуги за дългосрочен бизнес успех в глобалната информационна мрежа.

 

Кои сме ние

Нашата мисия